Ambient Villa - Rooms

Veniţi şi vă odihniţi în călduroasele odăi ale Vilei Ambient, vrednice de lauda oricui le calca pragul!  


Camere - Dormitoarele

Cele 6 dormitoare, fiecare cu paturi mari şi băi, vă aşteaptă să şedeţi oleacă şi să vă încântaţi ochiul şi inima. Mirosul plin de istorie al lemnului, meştesugitele picturi de pe mobila din încăperi, perdelele şi cuverturile albe ca laptele iscusit împodobite cu broderii minunate vă vor face, dragi oaspeţi, să vă simţiţi ca într-un palat dintr-un basm care odinioară v-a mângâiat copilăria, mai ales că aici aveţi parte de tot ce vă pofteşte inimioara! 

Vila Ambient - Camere

Camere - Sala de mese

Poftiţi de vă ospătaţi, dragii nostri, în falnica sală a vilei Ambient care, cu masa lungă din mijloc, zămislită din lemn şi împodobită cu meştesugite modele florale, cu lumina şi căldura focului din şemineu care vă va mângâia pe înserat, vă îmbie la un straşnic ospăţ, pe care il puteţi pregăti chiar voi sau, daca doriţi, un bucătar atotştiutor şi iscusit în pregătirea bucatelor de toate felurile, medaliat peste mări şi ţări! 

VIla Ambient - Camere

Camere - Bucataria

Dacă îndrăgiţi prepararea bucatelor pentru straşnicele ospeţe, vă poftim cu mare drag în bucătăria vilei Ambient care nu vă lasă niciodată la nevoie! Aici nimic nu vă lipseşte, aveţi cuptor, plită, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea şi toate uneltele, ulcioarele, străchinile şi cupele pe care să le umpleţi cu bucate şi licori alese! 

Vila Ambient - Bucataria