Vila Ambient - Servicii si facilitati

Ne e drag să vă povestim acum şi câte ceva despre ce ne-am mai gândit noi că vă va bucura sufletul! Vila Ambient vă aşteaptă cu internet wireless, parcare privată, piscină acoperită şi încălzită, Jacuzzi, saună, biliard, tenis de masă, bucătărie cu tot ce aveţi nevoie, unde puteţi pregăti cu mânuţele dumneavoastră alesele bucate sau unde bucătarul nostru de nădejde, iscusit în ale mâncării vă poate încânta cu un ospăţ pe cinste!
Organizăm şi tururi de fotografie în împrejurimi, scurte excursii în apropiere (la cetatea Râşnov, Castelul Bran, etc) şi de asemenea veţi avea prilejul de a cunoaşte şi vă bucura de programul special, Ambient Exclusive.
Mai mult de atât, pentru că îndrăgim natura şi vrem ca ea sa ne îndrăgească pe noi, folosim panouri solare pentru încălzirea vilei.
Şi încă nu am terminat, mai avem şi altele să vă oferim: aşternuturi, prosoape, halate, papuci de unică folosinţă, servicii de curăţenie la finalul şederii, îngrijitor pentru încălzire şi lemne pentru grătar! - toate sunt oferite gratuit în semn de apreciere că ne-aţi călcat pragul.
În cazul în care doriţi efectuat menajul şi pe perioada şederii dvs., acest serviciu este contra cost.
Închiriem întreaga vilă, indiferent de numărul de oaspeţi. Vila este pentru ne-fumători însă sunt amenajate locuri speciale de fumat.

Servicii si facilitati - Crama

Să închinăm o cupă de vin pentru voi, dragii nostri oaspeţi, pentru că o cupă de vin adapă nu doar gâtlejurile însetate... o cupă de vin adapă o seară frumoasă cu straşnice clipe vrednice de a fi amintite mult de-acum înainte! Şi ce loc mai bun avem pentru asta decât minunata cramă a vilei, unde pe langă o gură de vin, vă veţi bucura şi de o gură de istorie! Pereţii zămisliţi din piatră... mângâiati de felinare pâlpâinde... mirosul de lemn al meselor, totul împrejur vă îmbie să şedeţi şi să vă răsfăţaţi cu cele mai gustoase vinuri, demne de faima locului! 

Facilitati multimedia

Televizor LCD în fiecare cameră
Cameră TV comună
Cablu TV / Satelit
Internet Wireless
DVD player
Sistem audio 5.1 în living şi în sala de mese
Sistem audio 4.0 la piscină
Prize electrice de 220V

Facilitati de exterior

Grădina - 250 mp
Locuri de parcare private
Curte
Grătar pe cărbuni
Mobilier de exterior

Servicii aditionale

Prosoape (gratuit)
Halate de baie şi papuci unică folosinţă (gratuit)
Aşternuturi (gratuit)
Servicii de curăţenie (gratuit)
Catering şi barman (la cerere)
Preparare mese tradiţionale (la cerere)
Mic dejun (la cerere)
Internet Wireless (gratuit)
Baby-sitters (la cerere)
Balcon
Verandă
Terasă

Facilitati de interior

Dormitoare:
6 dormitoare cu paturi matrimoniale şi băi proprii

Spaţii comune:
Bucătărie complet utilată
Living room
Sală de mese cu şemineu
Cramă
Cameră de jocuri: tenis de masă/biliard
Bar
Piscină interioară încălzită
Jacuzzi
Sauna uscată

Bucătărie:
Aragaz
Plită
Cuptor
Cuptor cu microunde
Frigider
Congelator
Ladă frigorifică
Filtru de cafea
Prăjitor de pâine
Fierbător de apă

Băi:
Cadă - în unele băi
Duş - în toate băile
Jacuzzi - în unele băi
Uscător de păr - în toate băile

Ambient Exclusive

Braşov - oferă oportunităţi nemaipomenite atât in ce priveşte divertismentul în aer liber cât şi activităţile vieţii socio-culturale. Echipa noastră, la Complexul Ambient, a compus un program care acoperă toate aspectele călătoriei dumneavoastră, indiferent de ocazie, asigurandu-vă clipe de neuitat.

Ambient Exclusive este rezultatul parteneriatelor cu cele mai bune locaţii din Braşov, colaboratorii nostri fiind atent selecţionaţi pentru a aduce acel plus de valoare şi satisfacţie şederii dumneavoastră în Braşov.

Fie ca sunteţi într-o călătorie de afaceri sau una pentru aventură şi divertisment, fie că doriţi să vă impresionaţi partenerii de afaceri cu care călătoriţi sau pe cei apropiaţi dumneavoastră, Ambient Exclusive este soluţia ideală pentru dumneavoastră.